BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL İGEV’İN YILSONU KERMESİNE KATILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Güney Eğitim Vakfının eğitim adına önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

Kermese, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti HBB Adayı İbrahim Güler, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İGEV Başkanı Şefik Uyar ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen kermesin açılışında konuşan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar; ”Bu senenin son kermesini düzenlediklerini belirterek, hayırlı olmasını diliyorum. Tüm geliri öğrencilere harcanmak üzere düzenlemiş olduğumuz geleneksel yılsonu kermesinde bir araya geldik. Kermesteki ürünler eğitim gönüllüleri bayanlarımızın el emeği, göz nuru çalışmasıdır. Herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni yılın huzur ve barış getirmesini diliyorum ”dedi.

Kermeste bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“Eğitime önem verdiğiniz, eğitim gönüllüsü olduğunuz ve tüm geliri öğrencilere harcanmak üzere düzenlediğiniz kermes için size teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Daha sonra davetliler kermesi gezerek düzenlenen kermesin hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Ardından Vakıf yönetimi davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>