VATAN PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLAR 11 MAYIS ŞEHİTLERİ DERNEĞİ ZİYARETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Vatan Partisi sınır boylarındaki Reyhanlı ve Kumlu ilçelerinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmalarına devam ettiler.

Milletvekilli adaylarından Emrah Koçak ve Ali Erdem Köz, çalışmaların yoğun olduğunu her iki ilçedeki çalışmaların ise verimli geçtiğini ve vatandaşların sorunlarını ve sorularını dinlediklerini belirtti.

Vatan Partisi milletvekili adayları Reyhanlı ilçede bildirilerini dağıttılar, esnafla sohbet ettiler ve daha sonra 11 Mayıs Şehitler anıtını ziyaret ettiler.

11 Mayıs 2013 tarihinde Reyhanlı ilçede iki patlama olmuş ve 53 vatandaşımız patlamadan şehit düşmüştü. Patlamadan sonra şehit aileleri 11 Mayıs Şehitler Derneğini kurarak, mücadeleye başlamışlardı.

Vatan Partisi milletvekili adayları 11 Mayıs Şehitleri Derneğini de ziyaret ederek, dernek başkanı ve yöneticileri ile sohbet ettiler.

Vatan Partisi Reyhanlı yöneticisi Gökhan Turan 11 Mayıs Şehitleri anıtına saygı ziyareti yaptıklarını belirterek şunları söyledi. “2013 Mayıs ayında Reyhanlı patlamasında 53 vatandaşımızı kayıp ettik. Bu patlama öncesi Türkiye-Suriye krizi başlamıştı. Bu krize karşı genel başkanımız Doğu Perinçek ve Vatan Partisi krizin önlenmesi ve terörün bitirilmesi için büyük emekler vermişlerdir. Şehitlerimizi saygı ile anıyoruz. Allah bir daha böyle olaylar yaşatmasın” dedi.

Vatan Partisi Hatay milletvekili adayı Ali Erdem Köz, anıt alanında konuşmasında ise teröre daha önce müdahale edilseydi, bu tür cinayetlerin işlenmeyeceğinin altını çizdi. “Reyhanlı seçim çalışmaları yürütürken, şehitler anıtına uğramadan olmazdı. Biz de anıta uğradık ve şehitlerimizi andık. Hatay bölgemizin ve dünyanın kardeşlik şehridir. Bu şehre huzurun yeniden gelmesi gerekiyor. Bölgede işbirliği yapılırsa, daha az zayiat verilecektir. Vatan Partisi olarak, Reyhanlı ilçemize çözümlerle geldik, çözüm; Suriye ile işbirliğinden geçmektedir. Suriye ile işbirliği terörü önleyecek, daha huzurlu ve daha mutlu bir Reyhanlı olacaktır” dedi.

Vatan Partililerin Reyhanlı 11 Mayış Şehitleri Derneği ziyaretini ziyaret ettiler. Ziyareti Dernek başkanı Ahmet Tuna ve yöneticiler hazır bulundular. Vatan Partililerle, dernek yöneticileri sohbet ettiler. Daha sonra şehitler için dua okudular.

Dernek başkanı Ahmet Tuna, ziyaret için teşekkür etti. Acılarımızı paylaştınız dedi. “Öncelikle sizlerin ziyareti bizi çok memnun etmiştir. Diğer mesele Vatan Partisi adaylarının pırlanta gençler olması bizi sevindirmiştir. Bizim gönlümüz isterdi ki, bütün siyasi partilerde gençlerin hakim olmasıdır. Dileğimiz seçilmenizdir, mücadelede başarılar dilerim. Gündemimizde bir seçim var, seçimin ise en önemli noktası, seçimin barış ve huzur içinde geçmesini diliyorum. Seçim demek, ülkemizin geleceğini belirlemek demektir. Seçime gidiyoruz ama Türkiye üzerinde dört bir taraftan baskılar devam etmektedir. Devletin Kandile yaptığı operasyonunu destekliyoruz. Çünkü, şehitler veriyoruz, artık şehitlerin gelmesini istemiyoruz, dur denmesini istiyoruz. Terörün bitmesi gerekir, bunun mücadelesini vermek zorundayız. Bizler şehit aileleri olarak, barış ve huzur içinde yaşamak istiyoruz. Ülke bütünlüğünden yanayız, hiç kimsenin toprağında gözümüz yok. Biz başka topraklarda işgalci değiliz, ama zorunlu girdik ve o topraklardan çıkacağız.” Dedi.

Ali Erdem Köz ise konuşmasında özellikle daha önce Suriye ile kriz olmasaydı, teröre karşı tedbir alınsaydı, bu şehitlerimiz olmayacaktı dedi. “Bizi ağırladınız teşekkür ederiz. Teröre karşı mücadeleye sizde dikkat çektiniz ama şunu da net olarak görmek zorundayız: Bu gün mesele Kandil, Afrin, Suriye, Irak, İran meselesi değil Ermenistan’da Amerika bir rejim değişikliği yaptı. Yine Güney Kıbrıs Yönetimi, İsrail, ABD ve Yunanistan ortak tatbikat yaptılar. Hemen Akdeniz bölgesinde ve yine Yunanistan boş durmuyor, adalarda kışkırtmalar yapmaktadır. Emperyalist devletler bir kuşatma yapıyor ama ne Türk Ordusu, ne Türk Milleti bu kuşatmaya izin vermeyecektir. Biz geçmişte bir çok kuşatmayı yardık, şimdi de üstesinden geliriz, bunun için sizden Vatan Partisine yetki verilmesini ve Cumhurbaşkanı adayımız Dr.Doğu Perinçek ve milletvekillerine destek verirseniz, ülkemizin bütün sorunlarını çözmeye hazırız” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>