Kuyumcular Odasından, Covit- 19 Tedbirleri

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Müşterilerini Ateş Ölçerle İçeri Alıyorlar İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte pasajlarda faaliyet gösteren bir iş yerlerine, koronavirüs salgınına karşı ateş ölçerli önlem aldı.

İşletmeye gelenlere önce dezenfekte ikram eden firma yetkilileri, daha sonra müşterilerin ateşlerini ölçüyor. Gelen kişinin ateşi normalse içeriye girmesine izin veriliyor.

Başkan Fırat, koronavirüs salgınına karşı kendilerinin de önlem aldıklarını, bu önlemlerin hem halk sağlığını, hem çalışan esnafı korumak amacı taşıdığını söyledi.

Salgının insanlar arasında çok kolay yayılabildiğine işaret eden Fırat, “Biz, insanlara ve yaşadığımız topluma saygılı bir işletmeyiz. Müşterilerimizin huzurlu ve sağlıklı giriş çıkışlarını sağlamak için önlemlerimizi aldık.

Alışverişe gelen tüm müşterilerimizi kapıda karşılıyoruz. Önce kendilerine ellerini dezenfekte etmeleri için dezenfekte sunuyoruz. Ardından ateşini ölçüyoruz. Salgın azalıncaya kadar bu şekilde tedbiri elden bırakmayacağız.” dedi.

İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat,Covit -19 dan korunmak amaçlı kuyumcu esnafına maske dağıtımı yaparak insan sağlığına verdiği önemi gözler önüne serdi .

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>