BAŞKAN SAVAŞ, SÖZ VERDİ YAPTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz haftalarda Karagümrükspor maçına yetiştireceklerini söylediği Antakya Atatürk Stadı’nda yapılan çim yenileme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

SÖZ VERDİ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRDİ

Başkan Savaş’ın el atmasının ardından olağanüstü bir çıkış yaşayan ve Hatay halkını gururlandıran Hatayspor daha iyi bir zeminde oynaması için gerçekleştirilen Antakya Atatürk Stadı’nda yapılan çim yenileme çalışmaları tamamladı. Başkan Savaş, geçtiğimiz haftalarda iç sahada oynanacak olan Karagümrükspor maçına yetiştireceklerini söylediği çim yenileme çalışmalarını söylediği günden önce bitirerek kamuoyunun takdirini kazandı.

HATAYSPOR’UMUZU EVİMİZDE DESTEKLEYECEĞİZ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir bilgilendirme yayınlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş:” Antakya Atatürk Stadı’nda çim yenileme çalışmalarımız tamamlandı. Önümüzdeki iç saha mücadelesinde Hatayspor’umuzu evimizde destekleyeceğiz.”dedi.

KARAGÜMRÜK MAÇI BUGÜN

TFF 1. Lig’e çok iyi başlayan ve mağlubiyeti bulunmayan Hatayspor Fatih Karagümrük maçını yenilenen stadında oynayacak. 16 Eylül 2019 Pazartesi (Bugün) 19:00’da oynanacak maç için yoğun bir çalışma dönemi geçiren bordo beyazlılar 3 puan alıp çıkışını devam ettirmek istiyor. Ligde 7 puanla 2.sırada bulunan Hatayspor, aynı puana sahip 3. sıradaki Karagümrüğü yenerek lider olmak istiyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>