BAŞKAN YAVUZ GEZİCİ SİNEMA İLE KIRIKHAN’DA BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Eğitim, Kültür ve Sanat alanında hizmete sunduğu projelerle Kırıkhan’da ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

Başkan YAVUZ, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü Tanıtıcı Faaliyet Destek Programı kapsamında Kızılkaya mahallesinde gezici sinema aracı ile Urfa’dan çalışmaya gelen tarım işçileri ve çocuklarına sinema izletti. Başkan YAVUZ etkinliğe bizzat katılarak çocukların ve ailelerinin neşesine ve sevincine ortak oldu.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Gezici Sinema etkinlikleri ile halkımızın ve çocuklarımızın kültür ve sanat etkinliğiyle iç içe olmasını ve bu etkinliklerden faydalanmalarını amaçlamaktayız. Çünkü Sinema çok önemli sosyal ve kültürel iletişim aracıdır.

Bu güzel etkinliğe katılarak katkı veren çocuklarımıza, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu etkinliklerimiz bugünden sonrada devam edecektir.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>