BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI BALIKÇI ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kent genelinde faaliyet gösteren esnaflar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Bu çerçevede Belediye Başkanı Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte Numune Mahallesinde bulunan Balık Semt Pazarında hizmet veren esnaflar ile bir araya geldi.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Fatih Tosyalı, “Balıkçı esnaflarımız ile sürekli bir araya geliyoruz.Sorunları yerinde dinliyor,ortak akıl ile çözüm buluyoruz.Burada esnaflarımızın bazı istek ve talepleri var.Balık Pazarını daha modern ve daha güzel bir hale getirmek için Belediye olarak her daim yanlarındayız” dedi.

ESNAFLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

Başkan Tosyalı,”Belediye olarak bir çok çalışma içerisindeyiz. Bir çok projemiz bitti bir çoğu da devam ediyor.Ben bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı bereketli kazançlar diliyorum.Bizleri muhabbetle karşılayan değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Balıkçı pazarı esnafı ise gerçekleşen ziyaretlerden dolayı Başkan Tosyalı ve Milletvekili Abdulkadir Özel’e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ziyarette Balıkçı Pazarının yenilenmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>