SEÇİMLER İYİ’NİN ZAFERİ OLACAK

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
İyi Parti milletvekili aday adayı Prof.Dr.Zafer Doğantan,ve İyi Parti Yönetim Kurulu üyesi Cuma Doğru,ve partililer ile birlikte HGC İskenderun Temsilciliğini ziyaret ettiler.
Ziyaretin ana teması siyaset ve yaklaşan seçim süreci oldu.
Öncelikle kendini gazetecilere anlatarak sohbete başlayan İyi Parti milletvekili aday adayı Prof.Dr.Zafer Doğantan,şu ana kadar yayınlanmış 13 kitabı, 70 üzerinde bilimsel çalışmaları olduğunu belirtti.
DOĞRU ADRESİ ARAYAN SEÇMEN KİTLESİ
Prof.Dr.Zafer Doğantan,Siyaset hayatına İyi parti İlçe Başkan yardımcılığı ile başladığını ve ülkeye hizmet noktasında aday adayı olmaya karar verdiğini sözlerine ekledi.
Bu kararı verdiği andan itibaren sahalar da olduğunu ifade eden Doğantan,vatandaşlar dan aldığı izlenimleri şu sözlerle ifade etti: Doğru adresi arayan bir seçmen kitlesi var. Bu seçmen kitlesi çok önemli.Çünkü İyi Partiye olan ilgi alaka bizim çalışma motivasyonumuzu artırıyor.Bize güç ve enerji veriyor dedi.
BAYAN LİDERE TEVECCÜH BÜYÜK
Meral akşaner ,konusunda kadın lider olduğu için zorluk çekiyormusunuz ? Diye soran gazetecilere Doğantan ,şöyle yanıt verdi:Tersine daha çok ilgi görüyor ,daha çok olumlu ,pozitif yorumlar alıyoruz.
Bu da İyi Parti’ye olan tevecühhün artmasını sağlıyor.Doğru ve samimi bir dil kullandığınızda inanın bunun vatandaş üzerinde karşılığı oluyor ifadesini kullandı.
ÖZ ELEŞTİRİYE AÇIK OLACAĞIZ
Gazetecilerin bir dizi sorusunu yanıtlayan Doğantan,İyi Parti olarak öncelikle her türlü öz eleştiriye açık olacağız.Dahası ateş topu gibiyiz.Seçimlerden volkan gibi çıkacağız .Bu nedenle hem partimize, hem liderimize hemde bize güvenen, inanan, vatandaşlarımıza söz veriyorum elimizden gelen gayretin mücadelenin en iyisini yapacağız diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimiyle sonlandı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>