ECZACI TEKNİSYENLERİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

Akdeniz eczane teknisyenleri federasyonu üyeleri ve ailelerini kahvaltında bir araya getirdi.
Karaağaç İsa Taş Paridas’ta gerçekleştirilen kahvaltı proğramına Federasyon Başkanı Cemal Çelik, İskenderun Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Yılmaz, İste rektör yardımcısı Prof Dr Mustafa Yüksek, gazeteciler, Ticaret odası yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Muhsin Yeter’in yanı sıra eczacı teknisyen ve aileleri katıldı.
Dayanışma kahvaltınısın açılış konuşmasını yapan Başkan Cemal Çelik, bu günlere gelmek için çok zorlu yollardan geçtik bugün hepimizin yasal hakları bile var dedi.

Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Yılmaz ise Cemal başkanın yaptığı mücadeleler gerçekten çok önemli bizler de ticaret ve sanayi odası olarak elimizden gelen desteği veriyoruz dedi.
İskenderun Teknik üniversitesi rektör yardımcısı Prof DR Mustafa Yüksek ise Burada bulunmaktan son derece mutluyum iskenderun üniversitesi olarak çalışmalarımızı tamamladık dosyamızı yöke yolladık inşallah İskenderun’da eczacı teknisyenleri bölümü olacak dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında ise davetliler kendi aralarında sohbet gerçekleştirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>