AYHAN YAVUZ 3. KEZ TÜRKİYE’DE EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz göreve geldiği 2014 Yılından bugüne kadar yaptığı hizmetleri ile 3. Kez Türkiye’nin en başarılı belediye Başkanı ödülünü aldı.

Başkan YAVUZ, Kayseri’de yayın yapan Kent & Başkan Dergisinin Türkiye genelinde Yaptığı anket sonuçlarına göre 2022 Yılı Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü Çocuk ve Osmanlı Köyü Projesi ile almaya hak kazandı. Başkan YAVUZ ödülünü ileri ki günlerde Kayseri’de düzenlecek törenle ödülünü alacak.

Başkan YAVUZ, 2014 Yılında Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği tarafından düzenlenen Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü, 2021 Yılında da yine Kent & Başkan Dergisinin düzenlediği ankette Gölbaşı Gölü Projesi ile Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü almıştı. YAVUZ ödülünü Malatya’da düzenlenen törenle almıştı.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz böylece Türkiye’de 3. Kez Türkiye’nin en başarılı Belediye Başkanı ödülünü almış oldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>