KURTULUŞ COŞKUSUNDA OKÇULAR HEDEFİ 12’DEN VURDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
   Okçuluk şöleni, Bekbele Bitişik Yaylasında düzenlenen Okçuluk Şölenine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkan Turan Bozkurt’un yanı sıra gece düzelenen şenliğe de motorcular kulübü, Ofrodcular, Türkmen Dernekleri, STK’lar, İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İskenderun Çağlayan Okçuluk kulübü Okçuluk üstadı İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, yaklaşık 200 kemankeşin katılımıyla 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Okçuluk Şöleni düzenlendiğini söyledi.
Gündel, 2 gün boyunca süren okculuk toyunda çadırlar ile kamp kurduklarını ifade ederek, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Tosyalı Okçuluk Şölenine katılan tüm sporculara teşekkür ederek hedefleri tutturan ve dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti.
Milletvekli Abdulkadir Özel ile Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, tüm organizasyonlarda çok büyük emekleri olan ve okçuluğu bölge halkına sevdiren İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile emeği geçen herkese de teşekkür etti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>