‘GÜVENLİ SÜRÜŞ KASK TAKMAKLA BAŞLAR’

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
 İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından, kentin en işlek noktalarında ‘Güvenli Sürüş, Kask Takmakla Başlar’ sloganıyla Motosiklet kullanıcılarına yönelik denetim uygulaması yaptı.
Şehit Pamir Caddesi üzerindeki uygulama noktasında, motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen kask denetiminde, broşür dağıtıldı ve kaskın önemi ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.
İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in idaresinde gerçekleşen denetimlerde, durdurulan motosiklet sürücülerinden kask takanlara teşekkür edilirken, takmayanlar ise uyarıldı ve bilgilendirildi.
‘Güvenli Sürüş, Kask Takmakla Başlar’ sloganıyla düzenlenen denetimde, motosiklet sürücülerini tek tek durduran trafik ekipleri; “Motosiklet üzerinde yalnız başınasınız ve olası bir kaza anında sizi koruyacak tek şey kask. ‘Elektrikli motosikletlerde kask takma zorunluluğu yok’ diye yanlış bir kanı var halk arasında. Bu kesinlikle yanlış. Elektrikli veya yakıtlı tüm motosikletlerde kask takmak zorunludur. Bu sizlerin sağlığı için şarttır. Ceza yememek için değil kendinizi korumak için mutlaka kask takmalısınız” şeklinde bilgilendirmelerde bulundular.
Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in de bizzat katıldığı denetimin, kendileri için çok faydalı olduğunu dile getiren sürücüler de emniyet ekiplerine teşekkür ettiler.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>