KONGRE ÖNCESİ İSKENDERUN’DAN DEĞİRMENCİ’YE BİR KEZ DAHA DESTEK MESAJI GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Özçelik-İş Sendikası’nın 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 15.Olağan Genel Kurulu öncesinde, İskenderun teşkilatından Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’ye bir kez daha destek mesajı geldi.
İskenderun Şube yönetimi ve genel kurulda oy kullanacak olan üst kurul delegeleri, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun başkanlığında bir araya gelerek, birlik ve beraberliklerini pekiştirdi.
Toplantıda bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Altun, sendikal faaliyetlere ve yapılan karalama kampanyalarına ilişkin sürdürülen algı operasyonuna ilişkin bilgi verdi.
Tüm kirli saldırılara rağmen yeni dönem için emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Altun, “Teşkilatımızın ve delegelerimizin teveccühü ile üyelerimizin refah ve mutluluğu için çalışmaya, sendikamızın geleceğini inşa etmeye büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Daha sonra söz alan Şube Başkanı Mehmet Güngör ise, “Sendikamızın önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulunda Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin ve Genel Başkan Yardımcımız Bayram Altun sonuna kadar arkasında ve yanında olacağız. Genel Başkanımızın, sendikamız ve emekçiler için yaptığı hizmetler ve çalışmalar ortada iken aksini düşünmek mümkün değil. Şube yönetimi ve tüm üst kurul delegelerimizle genel başkanımızı destekleyeceğiz” diye konuştu.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>