İSKENDERUN BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARINA YOĞUN İLGİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi yaz spor okulları belediye sahil kompleksinde düzenlenen törenle başladı.

Birçok spor dalında profesyonel eğitmenler gözetiminde, yaklaşık 4 Bin 500 öğrenci İskenderun Belediyesi yaz spor okullarında ücretsiz olarak eğitim görecek. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaz spor okullarını her yıl düzenlediklerini, çocukların sağlığı ve gelişimi için bu tür faaliyetlere önem verdiklerini belirtti.

FARKLI BRANŞLARDA KURSLAR DÜZENLENİYOR

Bu kursların öncelikle çocukların sağlığına ve gelişimine faydalı bir etkinlik olduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Özellikle yaz aylarında Belediyemizin desteğiyle açtığımız ücretsiz yaz spor okullarına ilgi her geçen gün giderek artmaktadır. Bu öğrencileri, aileleri ve bizleri mutlu etmektedir. Hocalarımıza ve ailelerimize çok teşekkür ediyorum ”şeklinde görüş beyan etti.

KURSLARA İLGİ OLDUKÇA YOĞUN Başkan Tosyalı,” Belediyemiz tarafından 7-14 yaş arası öğrencilerimiz için sahil spor komplesinde düzenlenen “Yaz Spor Okulları” açılış törenini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Binlerce minik sporcumuzun katıldığı açılış töreninde çok kıymetli çocuklarımıza başarı dileklerimizi ilettik. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek “ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>