TÜRK KIZILAY İSKENDERUN ŞUBESİ’NDEN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİNE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, yönetim kurulu üyesi Tayfun Boda, Personel şefi ve sosyal yardımlar sorumlusu Seden İlhan, HGC İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek, gazetecilik yapan tüm babaların, hem anne, hem baba, olarak yaşamlarını sürdüren kadın gazetecilerin günlerini kutladı.
Türk Kızılay’ı Başkanı Recep Sivri, Babalar Günü münasebeti ile yaptığı ziyaret ’de Basın Mensuplarının zor ve meşakkatli bir meslek sürdürdüklerine vurgu yaptı.
Biliyorum ki çalışmalarınız da saat mefhumu yok, bu nedenle çalışmalarınız da başarılar diliyorum dedi.
KIZILAY HER YERDE
Kızılay’ın çalışmalarını da gündeme getiren Sivri, zor yaşanan bir yıl oldu. Afetlerle sınandık, pandemiyle sınandık, ekonomik sıkıntılar arttı. Bu nedenle ihtiyaç sahiplerine daha çok destek olduk, olmaya devam edeceğiz dedi.
HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez’de yapılan ziyaretten dolayı Kızılay başkanı ve yönetimine teşekkür ederek, hem anne, hem baba olan tüm kadınlarımızın günü de kutlu olsun diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>