İTSO Personellerine Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Eğitimi Verildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme tarafından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personellerine “ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi” eğitimi verildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası personellerine yönelik eğitimler aralıksız devam ediyor.

Üyelerine en iyi ve en kalite hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, üye memnuniyetini ön planda tutuyor, sorunları dikkate alıyor ve en kıs sürede çözümü için girişimlerde bulunuyor.

İTSO üyeleri ile oda arasında müşteri memnuniyeti, müşteri hizmetleri, kalite yönetimi, dilek ve temenniler, şikayetler üyelerin odadan beklentileri konusunda eğitim veren MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme, üye memnuniyeti, üye şikayetleri, talepler ve standartlar konusunda sine vizyon destekli olarak İTSO personellerine bilgiler verdi.

B Sınıfı akredite olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına kalite ve müşteri memnuniyeti açısından bu tür eğitimlerin oldukça önemli olduğunun altını çizen MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme, personellerin üyelere ulaşılmasında, şeffaf olması, objektif olması ve karşılıklı diyalog halinde olması gerektiğinin altını çizdi.

Gelen talep ve şikayetlerin hızlıca değerlendirilerek, çözüme kavuşması gerektiğine vurgu yapan Besleme, bu konu ile ilgilenen personele de önemli görevler düştüğüne dikkat çekti.

MB Akademi Eğitmeni Mehmet Besleme tarafından verilen eğitime, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, KYT Akreditasyon sorumlusu Güldane Erkol ve İTSO personelleri katıldı.

Eğitim sonunda İTSO Personellerine katılım sertifikaları verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>