ŞAMPİYONLUK KUPASI İTSO’DA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“İTSO Üyeleri ve Vatandaşlar Kupayı Gelip Görebilir”

2021-2022 Futbol sezonunda göstermiş olduğu üstün başarı ile şampiyonluğa ulaşan ve 2. Lige yükselen İskenderunspor’un şampiyonluk kupası İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında sergileniyor.

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off finalinde normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 biten maçta Alagöz Holding Iğdır FK’ya penaltılarda 7-6 üstünlük sağlayan İskenderunspor, TFF 2. Lig’e yükselmesinin ardından İskenderun tarihi günlerini yaşamıştı.

İskenderunspor’un 2. Lige yükselmesinde emeği geçen teknik heyetinden, sporcusuna, iş insanlarından taraftarlara Hatay halkına ve sporseverlere teşekkür eden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “El birliği ile şehrimizin güzide takımına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daha çok sahip çıkmamız lazım. İskenderunsporu 1. Ligde hatta süper ligde görmek en büyük arzumuz. İTSO Yönetimi olarak şampiyonluk kupamızı odamızın giriş bölümünde cam cemakan içerisinde sergiliyoruz. Üyelerimiz ve halkımız Şampiyonluk kupamızı gelip görebilirler” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>