İTSO’nun Adının Gururla Taşıyan Şampiyon Sporcuyu Başkan Yılmaz Tebrik Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Öğrencisi Mustafa Nebi Barak, Muaythai sporu Türkiye Liseler arası şampiyonasında 48 kg Siklette Türkiye Şampiyonu oldu.

Şampiyon sporcu Mustafa Nebi Barak İTSO Anadolu Lisesi müdürü İbrahim Bilgin ve Antrenör Serdar Keskin ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, bu sevinçlerini adlarını gururla taşıdıkları İTSO ve Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte paylaştılar.

Trabzon’da yapılan Muaythai sporu Türkiye liselerarası şampiyonada final maçında rakibini nakavt ederek 48 kg. siklette Türkiye şampiyonu olan Mustafa Nebi Barak, İskenderun a şampiyonluğu getirdi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Muaythai sporu dalında Türkiye şampiyonluğunu kazanan Mustafa Nebil Barak başta olmak üzere hocalarını ve okul yönetimini tebrik ederek; “Odamızın adını başarı ile duyuran ve şehrimize şampiyonluk kazandıran genç sporcumuzu tebrik ediyor kendisinden dünya şampiyonluğu bekliyoruz. İTSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Bilgin ve şampiyon sporcu Mustafa Nebi Barak, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a desteklerinden ve kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>