HBB MECLİSİ TOPLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HADO KARGO İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2022 yılı haziran ayı toplantısı Başkan Vekili Fedai Yücedal yönetiminde gerçekleştirildi.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, HADO’nun ilk üç seferdeki giden ve dönen yolcu sayıları hakkında bilgi verdi.

AÇIK: SEFERLEDE KARŞILIKLI MEMNUNİYET SÖZ KONUSU

HADO’nun son seferinde Girne’ye 102 kişinin gittiğini açıklayan Açık, “Kıbrıs’ta yaşayan çok sayıda hemşehrimiz var. Bilet satışlarında her geçen gün artış var. Hem burada hem de Girne tarafında seferler hakkında karşılıklı memnuniyet söz konusu. Sefer saatlerindeki değişiklik sayesinde vatandaşlarımız daha rahat bir yolculuk yapıyor. Yolcular, gidiş gelişlerde sıkıntı yaşanmadığını belirtiyor” dedi.

AÇIK’TAN HADO KARGO AÇIKLAMASI

Uluslararası sulardaki yolcu gemilerinin mevsim şartlarına göre sefer düzenlediğini sözlerine ekleyen Açık, “Gemimiz 12 ay çalışmayacak. Yolcu gemisi olduğu için sistem bu şekilde olmak zorunda. HADO Kargo’yu kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmamız nihayete erdiğinde gelecek yıl HADO’da yer bulunamayabilir” ifadelerini kullandı.

Açık’ın konuşmalarının ardından meclis gündem maddeleri görüşüldü.

Haziran ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi 13 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>