İYİ Parti’den İSTİFA, MHP’ye KATILIM

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın Belen ilçesinde, Belen’in köklü ailelerinden Belen Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Cengiz Saklar ve geçmiş dönemlerde ANAP Belen Belediye Başkanlığı yapan Havran Özden, aileleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisine katıldı. Belen siyasetinin iki etkili isminin aileleri ve yakınları ile MHP’ye katılması, milliyetçi camiada büyük coşku yarattı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı, Belen’de coşkuyla gerçekleştiği program sonunda Cengiz SAKLAR ve Havran ÖZDEN’e parti rozetlerini, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan taktı.

Milliyetçi Hareket Partisi çatısına girdiği için gururlu olduğunu ifade eden Cengiz Saklar, “Geçmişte gönül kırgınlıkları yaşayabiliriz ama ülkücü hareketi kalbimizden silemeyiz. MHP’den ayrı kaldığım süre içinde şunu çok iyi anladım ki; Türk Milliyetçilerinin gerçek anlamdaki tek kalesi MHP’dir. İfadesini kullanırken kutlu davada evime döndüm. Rabbim ülkemize hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Geçmiş Dönem ANAP’tan Belen Belediye Başkanlığı Yapan Havran Özden ise yaptığı teşekkür konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partimizin bir üyesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bizler artık aynı sancağın altındayız. “Ne mutlu Türküm diyene”, Hepinize teşekkür ediyorum” İfadesini kullandı. Teşekkür konuşması yapan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise,” Bugüne kadar belediye meclis üyeliğinde de uyum içerisinde çalışarak bizlere örnek olan Cengiz abime ve bizlerin duayeni, tecrübeli siyasetçi, geçmiş dönem Belediye Başkanımız Havran Özden’e aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz demek istiyorum. Sizlerle birlikte Cumhur İttifakı Belende çok daha güçlü olacak. Rabbim hepinizden razı olsun.” İfadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>