İSTE HER ZAMAN SEKTÖRLE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Assan Port’u ziyaret etti.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi öğretim üyeleri İSTE Rektör Yardımcısı ve Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meltem Eken önderliğinde Assan Port’u ziyaret etti.
Limana yapılan ziyarette fakülte personelini Assan Port adına Genel Müdür Toros Tolga Keleşoğlu, Operasyonlar Direktörü Tarık Efe Kendir ve İnsan Kaynakları Müdürü Cenker Sever karşıladı.
Ziyarette, Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi öğrencileri için eğitim, istihdam ve staj ile ilgili olarak iş birliği olanakları konuşuldu. Bunun yanı sıra araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile ilgili iki kurum arasında iş birliği yapılabilecek hususlar üzerine görüşüldü. Sonrasında liman yöneticileri eşliğinde saha turu yapılarak liman tesisleri, faaliyetleri ve gelecek projeler hakkında paylaşımlar yapıldı.
İSTE’de tüm birimlerin sektörler iş birliği halinde olmasını önemsediklerini belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “iş birlikleri fırsatlarını değerlendirerek öğrencilerimize sürekli olarak yeni eğitim, istihdam ve staj imkânları sağlamaya çalışıyoruz. Bu çabamıza destek veren tüm İSTE çalışanlarına ve sektördeki paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>