TAYVAN HEYETİ İTSO DA

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul Ofis Direktörü Jimmy Chen ve Tanıtım Müdürü Nazan Güngör İTSO’yu Ziyaret Etti

Tayvan Ticaret Merkezi İstanbul Ofis Direktörü Jimmy Chen ve Tanıtım Müdürü Nazan Güngör İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu ve Genel Sekreter Figen Gül Dönmez’in yer aldığı ziyarette, Türkiye ile Tayvan arasındaki ticari ve kültürel ilişkiler ve bölgedeki potansiyel yatırımlar değerlendirildi.

“İskenderun Körfezine gelecek yatırımcılar için her türlü olanak var” diyen İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu; “Yatırımcılarımız için bölgemize katma değer sağlayacak girişime ve girişimcilerimizin yanındayız. İskenderun Sanayi ve Liman şehri, Ortadoğu ya yakın olması nedeniyle önemli bir potansiyele sahip bir ticaret merkezi. Ortadoğu ve Uzakdoğu’dan bölgemize demir-çelik başta olmak üzere filtre ve bir çok ürünlerin ticareti deniz yolu ve karayolu ile yapılmaktadır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkiler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>