Hatay’da kadın istihdamında Gelişim Hastanesi 1’nci, Palmiye Hastanesi 3’ncü Sırada!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

GELİŞİM VE PALMİYE HASTANESİ’NE; HEM ‘KADIN İSTİHDAMI’ HEM DE ‘EN FAZLA SGK PRİMİ ÖDEYEN’ ÖDÜLÜ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Hatay’da ‘Kadın İstihdamı’ konusunda 1’nci sırada yer alan İskenderun Gelişim Hastanesi ve 3’ncü sırada bulunan Palmiye Hastanesi’ne teşekkür belgesi takdim etti.

Hatay’da en fazla prim ödeyen özel hastaneler sıralamasında yine 1’nci sırada Gelişim Hastanesi’nin ve 3’ncü sırada Palmiye Hastanesi’nin olduğunu ifade eden SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, insan odaklı çalışmalarından ötürü her iki kuruma da teşekkürlerini sundu.

İskenderun Gelişim Hastanesi’nde gerçekleşen teşekkür belgesi takdim törenine; SGK Hatay İl Müdür Hamit Bal, Gelişim ve Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız, Gelişim ve Palmiye Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Ahraz ve Genel Müdür Yardımcısı Tülay Kulu katıldı.

“İnsan odaklı çalışmalarınızı takdir ediyoruz”

Başarılı çalışmalarından ötürü iki hastaneyi de kutlayan SGK İl Müdürü Hamit Bal, “Hatay’da, kadın istihdamında Gelişim Hastanesi 1’nci sırada, Palmiye Hastanesi 3’üncü Sırada yer alıyor. Hatay genelinde özel hastaneler arasında en fazla prim ödeyen kurum olarak yine Gelişim Hastanesi 1’inci sırada, Palmiye Hastanesi ise 3’ncü sırada yer alıyor. Her iki kurumun da insan odaklı çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.

“Gururluyuz”

Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldız ise SGK Hatay İl Müdür Hamit Bal’a teşekkürlerini sunarak, “Kadınların, ekonomik ve toplumsal açıdan iş hayatında yer alması için Gelişim ve Palmiye Hastaneleri olarak üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yerine getirmeye hazırız. Bu bağlamda, ilimize ve ülkemize katkı sağlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>