Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe İTSO’yu Ziyaret Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off mücadelesi veren İskenderunspor ile 52 Orduspor maçını izlemek üzere kentimize gelen Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odaları İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener’in de yer aldığı ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti. Ziyarette ağırlıklı olarak futbol konuşuldu.

Sporun birleştirici şehirlerin sosyal kültürel ve tarihsel tanıtımına önemli katkılar sağladığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

İskenderun’un ekonomik, sosyal ve kültürel yönden önemli bir şehir olduğunu belirten Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe ise, İskenderunspor ile 52 Orduspor maçını izlemek üzere İskenderun’a geldim. Hemşerimiz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’ı da ziyaret etmek istedim ve çok memnun oldum. Sonuç ne olursa olsun. Kazanan dostluk olsun diyorum.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>