Özel Öğrencilere Bisikletli Eğlence

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

  İKİ GÜN İKİ TEKER KULÜBÜNDEN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET!

Hatay’ın Erzin ilçesinde, İki Gün İki Teker Bisiklet Kulübü Derneği, Yoncadüzü Mahallesindeki İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Merkezi Okulundaki öğrenciler ziyaret edilerek bisiklete bindirilip eğlendirdiler.

Erzin İki Gün İki teker Kulübü sözcüsü Songül Uras şunları söyledi; “Erzin İki Gün İki Teker Spor Kulübü Derneği olarak bugün, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Eğitim Uygulama Okulundaki öğrencilerle birlikte olmak ve onları bir nebze de olsa eğlendirebilmek. Özel öğrencilerimizle konuşmaya, kaynaşmaya ve birlikte bisiklet sürmeye geldik. Okulumuz yeni kurulduğundan birçok eksikleri mevcut. Özel öğrencilerimiz bisiklet sürmeyi çok seviyorlar. Ne yazık ki sürebilecekleri bisikletleri kısıtlı olduğundan sıkıntı çektiklerini gözlemledik. Vatandaşlarımızdan ve gönüllülerimizden isteğimiz, evinizde kullanmadığınız çocuk ve yetişkin bisikletleriniz varsa buraya bağışlamanız. İllaki yeni bisiklet almak zorunlu değil, eskileri tamir ettirilip bağışta bulunabilirsiniz. İnanın bu minik kalpler çok mutlu olacak. Sevelim ve destek olalım” dedi.

Açıklama sonrası öğrenciler bisiklete bindirilerek okulun bahçesinde mutluluk tablosu oluşturdular. Daha sonra okul Müdiresi Deniz Sökmen Demirel bu anlamlı gün nedeniyle bisiklet kulübüne plaket verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>