ŞAMPİYON KARDEŞLERDEN KAYMAKAM YÖNDEN’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

     İskenderun’ u Ulusal ve Uluslararası arenada temsil eden Yüksel kardeşler, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’ i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

     İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlkokul 2.sınıf öğrencisi Kerem Çağatay Yüksel Kasım 2021 tarihinde düzenlenen 11. Dünya Shotokan Karate Şampiyonası’ nda  2 gümüş ve 1 bronz madalya, İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 7. sınıf  öğrencisi Kaan Yüksel Şubat 2022 tarihinde Hatay Okul Sporları Küçük ve Yıldız Karate İl Kata-Kumite İl seçmelerinde 1. olarak altın madalya ile döndüler.

     Sporcu kardeşlerin antrenörü ve babası Kudret Yüksel, “ İskenderun ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu zorlu süreçte yanımızda olan Sayın Kaymakamımız İskender Yönden’ e teşekkür ediyorum. “ diye konuştu.

     Yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten İskenderun Kaymakam İskender Yönden, “ Yüksel kardeşlere başarılar dileyerek desteklerimiz devam edecektir. “  dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>