İSKENDERUN BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi koronavirüse karşı etkili bir şekilde sürdürülen önlem faaliyetlerine 7/24 esasıyla devam ediyor.

Bu kapsamda İlçe genelinde resmi kurumlar, okullar, toplu kullanım alanları ile tüm çöp konteynerlerinin dezenfekte işlemleri periyodik bir şekilde sürdürülüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sınırları içersinde bulunan resmi kurumlar, okullar, sosyal tesisler, toplu kullanım alanları ve tüm çöp konteynerleri dezenfekte edilmeye devam ediliyor “dedi.

TEDBİRLERE UYALIM

Başkan Fatih Tosyalı,”Vatandaşlarımızdan maske ve mesafe kurallarını unutmamalarını özellikle de el hijyenine önem vermelerini istiyoruz. Bizler İskenderun Belediyesi olarak şehrimizde yoğunluğun oluştuğu her noktada gece gündüz dezenfekte çalışmalarımıza virüsün ilk göründüğü günden bu tarafa aralıksız devam ediyoruz. Bu mücadeleyi birlikte kazanabilmemiz için öncelikle tedbirlere uymalı aynı zamanda da aşılarımızı yaptırmalıyız” ifadesini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>