HGC İskenderun Temsilciliğinden Devlet Hastanesi Başhekim Veysel Yıldırım’a Ziyaret

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Nihat Mazmanoğlu, İskenderun Temsilcisi, Sabriye Sönmez ve üye Gazetecilerin katılımı ile İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Veysel Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti gazetecilerle paylaşarak teşekkür eden Başhekim Yıldırım, İskenderun Devlet Hastanesinde hedef noktamız insan odaklı sağlık hizmetidir dedi.
Kovid-19 ‘un dünya genelinde yayılarak salgına neden olduğunu anımsatan Yıldırım, “Çoğu kişide bu hastalık hafif seyrederken bazı hastalarda akut solunum sıkıntısı sendromu dediğimiz ARDS tablosuna sebep olabilmektedir. Kovid-19 virüsü genelde enfekte bir kişinin başka bir kişiyle yakın teması sonucu oluşmaktadır.
Kovid-19 pandemisinin ilk günlerinde hastalık daha çok yaşı ilerlemiş bireyleri etkilerken vaka ve ölümlerin daha çok bu yaş grubunda olduğu görülürken son zamanlarda gerek ülkemizde gerek dünyada yaşı ileri bireylerden daha çok yaşı genç bireylere bu hastalık etki etmeye başlamıştır.
Hastanede ve diğer sağlık kuruluşlarında yoğun bakımda yatan hastaların çoğunun aşısız kişiler veya aşılarını tamamlamamış kişilerden oluştuğunu gördüklerini ifade eden Yıldırım, siz Basın Mensuplarına bu noktada büyük görevler düşüyor sözlerine dikkat çekti.
Halkımıza doğru bir dil ile aşı olmaları gerektiğini en iyi siz anlatabilirsiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete Hatay Yaşam Gazetesi Sadullah Aslan, Büyükşehir Gazetesi Işık Şener, İskenderun Manşet Kerim Yılmaz, Dünya Medya Vahap Yüce, Hatay Metropol Seyhan Tan, Katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>