HALKIN DOKTORUNA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Nihat Mazmanoğlu, İskenderun Temsilcisi, Sabriye Sönmez ve üye Gazetecilerin katılımı ile İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığına yeni atanan Dr.Kemal İnce’yi ziyaret ettiler.

Uzun yıllardır İskenderun Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Polikliniğinde hizmet veren halkın doktoru olarak çok sevilen Kemal İnce ile gazeteciler hoş sohbet ortamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Başhekim Yardımcısı Kemal İnce Basın Mensuplarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hastane ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Y.Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Nihat Mazmanoğlu, İskenderun Temsilcisi, Sabriye Sönmez ve üye Gazeteciler misafirperverliğinden dolayı Başhekim Yardımcısı Kemal İnce’ye hayırlı olsun temennilerini ileterek görevinde başarılar dilediler.

Ziyarete Hatay Yaşam Gazetesi Sadullah Aslan, Büyükşehir Gazetesi Işık Şener, İskenderun Manşet Kerim Yılmaz, Dünya Medya Vahap Yüce, Hatay Metropol Seyhan Tan, Katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>