İTSO HEYETİ GÜVENLİ İŞ PROJESİ KAPSAMINDA ALMANYAYA GİTTİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İTSO Heyeti Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi Kapsamında Proje Ortakları ile Almanya’ya Gitti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu “Güvenli İş Güvenli Gelecek” projesi kapsamında proje ortakları Almanya’ya gitti.

Proje faaliyetleri kapsamında Avrupa’daki iyi uygulama örneklerinin yerinde incelenmesi adına; iş sağlığı ve güvenliği alanında önde gelen ülkelerden biri olan Almanya’da metal ve makine sanayi sektöründe faaliyet gösteren iki işletmede, sahada görülecek iyi uygulama örneklerinin alınması ve özellikle bölgesel endüstri alanındaki faaliyetlerin incelenmesi adına düzenlenen teknik geziye; proje yürütücüsü İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beraberinde proje ortakları İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, ile Özçelik-İş Sendikası’ndan oluşan heyet Almanya’ya gitti.

Proje ortağı olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsil eden heyette, Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>