BİR KİTAP BİR HAYAT

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun İlçe emniyet müdürü Nevzat Güneş ‘in eşi Sevda Güneş, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine kaynak kitap dağıttı.

GELECEĞE YOLCULUK İÇİN
İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in eşi Sevda Güneş’in katıldığı bir ortamda bir öğretmenin üniversiteye hazırlanan ve maddi durumu yeterli olmadığı için kullanılmış soru bankası kitapları silip aynı soruları tekrar çözerek çalıştıklarının duyumunu aldı.
Bu duyum üzerine harekete geçen Sevda Güneş, ilçemizde kaynak kitaba ihtiyacı olan lise son sınıf öğrencilerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile tespit ederek öğrencilere üniversite hazırlık kitapları sağlamaya karar verdi.

BİR HAYATA DOKUNABİLİRSEK
Öğrencilere teslim edilmek üzere tek tek okulları gezerek okul müdürlerine kitapları kendi eliyle teslim eden Sevda GÜNEŞ, “Biliyorum ki ilçemizde potansiyeli olduğu halde imkânları elvermediği için üniversiteye yeterince hazırlanamayan çocuklarımız var. Onlardan bir tanesinin bile hayatına dokunabilirsek eğer bu gurur bize yeter. Ben inanıyorum ki gençlerimize imkân sağlandığı takdirde başaramayacakları hiç birsey yok, elimizden geldiği kadar maddi, manevi onlara destek olmalıyız” dedi.
Tosçelik Fen Lisesi başta olmak üzere, makzume Anadolu ve Paşa Karaca İmam Hatip Lisesi Müdürlerini ziyaret ederek çocuklarla ilgili istişarede bulunan Sevda Güneş, ilçemizde toplam en az 100 çocuğa kaynak kitap hediye etmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kitapların arasında ki şöyle bir not iliştirilmiş: Hayallerine yürüdüğün bu yolda, senin için hazırlanan bu kitaplar ışığında, doğru cevaplayacağın her sorunun seni amacına bir adım daha yaklaştıracağını biliyor ve sana sonsuz güveniyoruz.
Hayallerin gerçek olsun…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>