KARA AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Kentimizin renkli ve sevilen simalarından İskenderun Ekspres Nakliyat Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Kara, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı.
Başarılı girişimci Ergün Kara, kızının mürüvvetini görmenin gurur ve mutluluğunu yaşadı. Gülcan-Ergün Kara çiftinin evlatları Eda Kara ile Nedime-Fuat Gürsal çiftinin oğulları Ali Gürsal, güzel bir düğün töreniyle yaşamlarını birleştirerek ömür boyu mutluluğa yelken açtılar. Hisarlife Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğünde coştu tavan yaptı.
Konuklar da pistte dansın en güzel figürlerini ortaya koyarak gelin ile damadın mutluluklarına ortak olunca, gece harika coşku karnavalıyla aydınlandı. Kalabalık bir davetli topluluğunun katılım gösterdiği düğün töreninde konuklar unutulmaz bir akşam geçirdi. Gülcan-Ergün Kara çifti de davetlilerle yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliğine imza attılar.
Asi Haber ailesi olarak genç çifti tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, huzur dolu uzun bir yaşam temenni ediyoruz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>