ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Gazeteci Sabriye Sönmez’in yakını Cömert ailesi ile Akın ailelerinin kıymetli evlatları Gülseren Akın ile Ahmet Cömert’in düğün töreni kalabalık bir davetli eşliğinde gerçekleşti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve DEN-KA Gümrük Müşavirliği Lojistik firması Genel Müdürü İbrahim Ateş’in nikâh şahitliği yaptığı düğün töreninde Nikâhı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kıydı.

Fatma, Nejat Akın ‘ın kızları Gülseren Akın ile, Nuray, Mehmet Cömert’in oğulları Ahmet Cömert, birbirlerine verdikleri söz ile ömür boyu birlikteliğe evet dediler.

Birbirlerine iyi günde, kötü günde sözü veren genç çiftlerin heyecanları gözlerinden okunurken ailelerde bu heyecanın ortağı oldular.

Unutulmaz fotoğraf karelerine sahne olan coşkulu düğün töreni kıyılan resmi nikâhın ardından neşe içinde eğlence ile devam etti.

Havai Fişekler eşliğinde yapılan pasta merasiminin ardından genç çiftler mutluluklarını konukları ile paylaştılar.

Asi Haber Gazetesi Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar temenni ederiz.

TEŞEKKÜRLER

Katılımları ile bizleri onure eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerimizi iletiyoruz…

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>