ARSUZ’DA “2. ZAFER BAYRAMI TEKNE KORTEJİ”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle “30 Ağustos Zafer Bayramı Tekne Korteji” düzenledi.

Arsuz Belediyesi, bu yıl 99. Yıldönümü kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle balıkçı tekneleri ve yatların katılımıyla 2. Tekne kortejini gerçekleştirdi. Renkli görüntülerin oluştuğu korteje, sahilde olan ve tatil için ilçeye gelen vatandaşlar da kutlamalara ve marşlara eşlik ederek katıldı.

Zafer Bayramı coşkusunun hiçbir zaman eksik olmayacağını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında aldığımız en önemli zaferlerden biridir 30 Ağustos. Milletimizin bağımsızlığına ve Cumhuriyetin kuruluşuna giden bu yolda aldığımız en önemli zaferlerden biridir. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle ülkemizin her yerinden, birlik beraberlik içerisinde, kazandığı bu büyük zaferi, dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Bu savaş, bir halkın verdiği mücadelenin, birleşmenin ve fedakârlığın simgesidir.

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun,” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>