Başkan Hacıoğlu, Bu Kez Kendi Kızının Nikahını Kıydı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Özdemir’in oğlu Enver Özdemir ve Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu’nun kızı Nursena Hacıoğlu,muhtemeş bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Görev yaptığı süre  boyunca sayısız nikah kıyarak genç çiftlerin mutluluklarına imza atan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu bu kez kendi kızının nikahını kıydı.

Nikah esnasında duygu dolu anların yaşandığı muhteşem düğün Hatay Protokolü,Siyaset,Spor,Sanat,İş Dünyası ve Basın camiasını buluşturdu.

Reyhanlı ilçesinin köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Hacıoğlu ve Özdemir ailelerinde nişan heyecanı yaşandı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve Gülay Hacıoğlu’nun dünyalar güzeli kızları Nursena ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özdemir ve Dudu Özdemir’in yakışıklı oğulları Maliye Bakanlığı Hazine Avukatı Enver Özdemir dillere destan bir düğün ile mutluluğa evet dediler.

Yenişehir Melisa Kır Bahçesi Düğün Salonunda gerçekleşen düğüne Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Ak Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Şanverdi,Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren,Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek,Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın,Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu,İlçe Belediye Başkanları,Ak Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda seçkin davetli katılırken salona konukların büyük alkışları arasında giriş yapan Nursena&Enver çifti ilk dansları ile herkesi büyülediler.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu tarafından nikahları kıyılan Nursena&Enver çiftinin şahitliklerini Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Ak Parti Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Şanverdi,Reyhanlı Kaymakamı Ali Candan,Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı,Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın,Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz,Hatay Barosu Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın,Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen,Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak,Ak Parti Kumlu İlçe Başkanı Şahin Sağıroğlu,Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak ve Kumlu Eski Belediye Başkanı İbrahim Paç yaptılar.

Asi Haber Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluklar dileriz…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>