BİTİŞİK MAHALLESİ MUHTARI KILINÇ’TAN BAŞKAN TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Bitişik Mahallesi Muhtarı Ali Kılınç,İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya mahalleye yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Muhtarı Ali Kılınç,İskenderun Belediyesi tarafından Bitişik Mahallesinde ihtiyaç olan bölgelerde yapılan asfalt çalışmasının mahalleye güzel bir görünüm kazandırdığını kaydetti.

Muhtar Kılınç ,”Sağ olsun Belediye Başkanımızla sürekli iletişim halindeyiz.Mahallemizde çeşitli nedenlerle deforme olan yollar sıcak asfalt ile kaplandı.Bu sayede yolarımız daha güzel daha konforlu bir hale geldi “dedi.

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor.Bitişik Mahallesi muhtarımız mahallemizde belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Bizlerde, muhtarımıza bu duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyor, her zaman kıymetli hemşerilerimizin hizmetinde olduğumuzu belirtiyoruz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>