BAŞKAN TOSYALI:EKİPLERİMİZ SAHADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Belediyesi olarak aralıksız bir şekilde daha yaşanılabilir İskenderun için görev başında olduğunu belirtti.

DURMADAN ,YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

Kentin bir ucundan diğer ucuna her noktada çalışmaların özenle yapıldığını belirten Başkan Tosyalı,”Sorumluluk alanımız içinde bulunan her noktada hassas özenli ve titiz bir çalışma yürütüyoruz.Bir yandan ilaçlama bir yandan dezenfeksiyon bir yandan sokak hayvanlarının beslenmesi noktası çalışmalar devam ediyor.Halkımız hizmetin en güzeline layıktır .Bizlerde bu anlayış ile hareket ediyoruz” dedi.

HİZMETE DEVAM

Değerli hemşerilerimize hizmet etme yolunda çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Başkan Tosyalı,”Bu çalışmalar esnasında vatandaşlardan gelen talep öneri ve şikayetlerde çözüme kavuşturuluyor.Periyodik ve rutin bir şekilde devam eden işlerimizin yanında İskenderun’umuzun ileriye götürecek projelerimizi takip ediyoruz.Kentin dört bir yanında gece gündüz halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>