BAŞKAN TOSYALI AKARCA YAYLALARINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Akarca yaylalarında ikamet eden vatandaşların davetine icabet etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı vatandaşlardan gelen talep, öneri ve sorunları dinledi.

Kentin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Fatih Tosyalı,” Halkımızın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde değerli hemşerilerimiz ile sohbet ediyor, onların hatırlarını soruyor, sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Ziyaretlerimizde Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler aktararak vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinliyoruz”şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>