HATAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KEMAL KARAHAN MEB DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HATAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KEMAL KARAHAN

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Dörtyol’da Okul Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerini yürüttükten sonra, 2014 yılında Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ve yedi yıldır bu görevini üstün bir başarıyla sürdüren hemşerimiz Kemal Karahan 06 Ağustos 2021 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifasının ardından göreve getirilen Prof. Dr. Mahmut Özer, bakanlık bünyesinde hızlı bir yenilenmeye gitti. Bu yenilenme süreci içerisinde değerli hemşerimiz Kemal Karahan’da Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirdi.

Kemal Karahan’ın Genel Müdürlük görevine getirilmiş olması başta Dörtyol olmak üzere tüm Hataylı hemşerileri arasında büyük bir sevinçle karşılanırken, görevlendirmenin de oldukça isabetli yapıldığı yönünde ortak bir kanaat oluştu.

 Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen değerli hemşerimiz Kemal Karahan’ı yürekten tebrik ediyor, üstlendiği görevde başarılarının devamını diliyoruz.

Kemal KARAHAN kimdir?

1964 yılında Hatay Dörtyol’da doğdu. İlköğrenimini Çaylı Yavuz Selim İlkokulu ve Dörtyol Merkez Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Dörtyol Deneme Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamladı.1986 yılında Siirt (Batman) Beşiri Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni olarak göreve başladı.

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı okul ve kurumlarda öğretmenlik ve çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

1997-2000 yılları arasında T.C. Kazakistan Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Kültür Merkezi’nde Türkçe Öğretmeni olarak görev aldı.

2003-2007 yılları arasında Dörtyol Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2007-2011 yılları arasında Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevinde bulundu.

Ulusal Ajans AB Eğitim Projesi (Almanya, Fransa, İtalya, Estonya), AB-Merkezi Finans İhale Birimi destekli AB Projesi ve SODES Projesi gibi çeşitli proje çalışmalarında bulundu.

2011-2014 yılları arasında Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü yaptı.

20 Haziran 2014 tarihinde Hatay İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

04.11.2017 tarihinde Hatay İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

06.08.2021 tarihi itibariyle de Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü olarak görevlendirildi.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>