Emniyet Müdürü Nevzat Güneş Bu Kez Eğitime Moral Destek Verdi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun ve havalisi yaşayanlarının huzuru, can ve güvenliği için gece gündüz yüksek bir eforla çalışan Müdür Güneş, görev alanı dışında üzerine düşen sosyal sorumluluk projelerine de katkı sunuyor. A’dan Z’ye toplumun güvenlik ihtiyacı dışındaki taleplerine sınırlı imkanları çercevesinde cevap veren Emniyet Müdürü Güneş, pek çok sorunun giderilmesine aracı oluyor, destek veriyor. Müdür Güneş bu kez teşkilat mensuplarının çocuklarına moral ve motivasyon anlamında destek vererek, onlara ‘Bizler büyük bir Aileyiz’ hissini verdi.

İskenderun İlçe emniyet müdürlüğünde görevli personellerin üniversite sınavında sayısal ve eşit ağırlık alanlarında Türkiye’de ilk 1000 e giren çocuklarını ilçe emniyet müdürlüğünde konuk eden Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, başarılı öğrencilere hediye vererek onlara moral verip motivasyon aşıladı ve hepsini ayrı ayrı kutladı. Müdür Güneş başarının perde gerisi kahramanları anne ve babaları da kutlamayı ihmal etmedi. Eşit ağırlık alanında Türkiye 482. si olan Enes Usta ve sayısal alanında Türkiye 798.si olan Berkay Bekaroğlunu’nu kutlayan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, onlarla gurur duyduğunu ve hep arkalarında olduğunu bilmelerini istediğini ifade etti. Başarılı öğrenciler ve aileleri de bu sahiplenme ve konuk edilme için Müdür Güneş’e teşekkür edip, bundan sonrası içinde başarı sözü verdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>