Sanatçı Fettah Can:Bir Daha Eğitim Alma Şansım Olsa Yükseliş’i Tercih Ederdim !

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde Nuri Üysen’in misafiri olan Sanatçı Fettah Can:Bir Daha Eğitim Alma Şansım Olsa Yükseliş’i Tercih Ederdim !

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen, sanata ve sanatçıya verdiği önemi her fırsatta gösterirken, İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nde sahne alan Sanatçı Fettah Can’ı ağırladı.

Konser vermek üzere gelen yakın dostu Fettah Can’ı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde ağırlayan Duayen Eğitimci Nuri Üysen’e, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, Sanatçı Habib, Kurumsal İletişim Direktörü Ercan Aflaz ve Klarnet Ustası Ethem Yavuz eşlik etti.

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nü gezen Sanatçı Fettah Can, Duayen Eğitimci Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’i tebrik etti.

Kampüsün her adımında eğitim adına, sanat adına, kültür ve bilim adına herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü gözlemleyen Fettah Can, çift dilli eğitim, müzik ve resim atölyelerinden sonra Uzay gözlem evi Planeteryum ve Doff’ta yaşadığı deneyimden sonra hayranlığını Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem’e ileterek, “Bir daha eğitim hayatıma başlamak fırsatım olsa Yükseliş Koleji’ni tercih ederdim” yorumunu yaptı.

Başarılı Sanatçı Fettah Can’dan övgüleri duyan Nuri Üysen, “Ben sadece Yükseliş Koleji’nin fiziki şartlarıyla eğitimin olmazsa olmazı donanımlarını kazandırdım. Bu kampüsün ve herşeyin sahibi çocuklarımız. Şahsım ve İdarecilerim, öğretmenlerimiz, çocuklarımızın aydınlık geleceği için çalışıyoruz” diyerek, Sanatçı Fettah Can’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>