BAŞKAN TOSYALI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

BAŞKAN FATİH TOSYALI: İSKENDERUN’DA GÜZEL ŞEYLER OLACAK

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,bir dizi ziyaret,program ve açılış töreni için Hatay’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun’a yapılacak hizmetler hakkında bilgiler aktardı.

İSKENDERUN’DA GÜZEL ŞEYLER OLACAK

Yapılan görüşme sonrasında bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Sayın Cumhurbaşkanımıza ilk olarak sevgi,barış ,hoşgörü ve kardeşlik kenti Hatay’ımıza teşrif ettikleri için çok teşekkürlerimizi ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımıza kentimize kazandıracağımız projeleri büyük heyecan ve şevkle aktardık. İskenderun’da güzel şeyler olacak. Çünkü İskenderun’umuz her şeyin en İyisini hak ediyor “dedi.

PROJELERE TAM DESTEK

Belediye Başkanı Tosyalı,”Sayın Cumhurbaşkanımızla oldukça verimli geçen gerçekleşen görüşmemizde şehrimiz ,Belediyemiz tarafından yapılan,yapılmakta olan ve hayata geçireceğimiz çalışmalar hakkında bilgiler aktardık. Cumhurbaşkanımız İskenderun’umuza ayrı bir önem veriyor.İskenderunlu hemşerilerimin selam ve sevgilerini ilettiğim Sayın Cumhurbaşkanımız,değerli hemşerilerimize yürekten selamlarını gönderdi.Sayın Cumhurbaşkanımıza projelerimize ve şehrimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>