Kaymakamdan Şehit Babalarına ‘Babalar Günü’ Ziyareti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla başta şehit babaları, gazi ve ailesi olmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulunarak gönüllerini aldı.

Kaymakam İskender Yönden, Şehit Er Ramazan Yıldız’ın, Şehit J. Çvş. Ali Gül’ün, İskenderun’da ikamet eden ailelerini “Babalar Günü” münasebetiyle ziyaret etti.

Aziz şehitlerin emaneti olan muhterem aileleri ile hoşsohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı konusunda hasbihal etti, yanı sıra, şehitlerin elleri öpülesi babaları Şemsettin Yıldız ile Abdulkerim Gül’ün ‘Babalar Günü’nü kutlayarak, bu özel ve anlamlı günün maneviyatını paylaştı.

KIBRIS GAZİSİNE ÖZEL ZİYARET!

Kaymakam İskender Yönden, Kıbrıs Gazisi Ali Türkoğlu ve ailesini de “Babalar Günü” münasebetiyle evlerine konuk oldu. Kıbrıs Gazisi Ali Türkoğlu ve kıymetli ailesi ile sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, Gazi Ali Türkoğlu’nun da ‘Babalar Günü’nü kutladı.

Kaymakam Yönden, ayrıca Sanayici Uğur Ateş, Yenişehir Mahalle Muhtarı Tevfik Bilen, günlük yürüyüş sırasında muhteşem bahçesindeki çiçekleri vasıtasıyla tanıştığı Hüseyin ve Edip amcayı da babalar gününde unutmadı. Babalar gününde son ziyaretini de Kaymakam Yönden ilçedeki ihtiyaç sahibi herkesin yardımına koşan Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü İbrahim Yıldırım’a gerçekleştirerek ‘Babalar gününü’ kutladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>