BAŞKAN TOSYALI, YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İNŞAATINI İNCELEDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Sakarya Mahallesinde yapımına başlanılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Devam eden çalışmalar hakkında ile ilgili bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı,bölgede önemli bir sportif ihtiyacın karşılanacağını ifade etti.

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU PROJESİ HIZLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven’inde katıldığı inceleme ziyaretinde konuşan Başkan Fatih Tosyalı,”Sakarya Mahallemizdeki yarı olimpik yüzme havuzu projesinin yerinde incelemelerde bulunduk.İskenderun’da sporla sağlıklı bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz.Gençlerimize ve değerli hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun”dedi.

TEMEL AÇMA ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Başkan Yardımcılarının, birim müdürlerinin de katıldı ziyarette teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı,”Bu tesisimizin inşaatı hızla ilerlemektedir.Şuanda temel açma çalışmaları tamamlandı.Çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah daha sonrasında halkımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>