Hayaller Bu Sergiyle Yükselişe Geçti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan yılsonu resim sergisi kampüs sergi salonunda açıldı.
İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin yeteneklerini ortaya koydukları, hayallerini yansıttıkları resim sergisinde birbirinden güzel resimler yer aldı.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, idareciler, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı sergi, 2021 yılı Mart ayından bu yana yapılan resimleri kapsadı.
Covid 19 salgını nedeniyle okulların kapalı olduğu dönemde de evlerinde hayallerini tuale yansıtan ilkokul ve ortaokul öğrencileri, okulların açılmasıyla birlikte resim atölyesinde bolca resim yapma imkanı buldular.
Kampüs Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, bu zorlu süreçte sanat alanında hem pratik hem teorik anlamda kendilerini geliştiren öğrencileri ve bu serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenleri tebrik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>