RÜYA GİBİ BİR DÜĞÜNLE EVLENDİLER

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 Şeyma ve Çağdaş Akpınar, çifti muhteşem düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Yerel sanatçı İhsan Akpınar ile Gönül Akpınar’ın yakışıklı oğulları Çağdaş Akpınar ile Asiye ve Nuri Turhan, ailesinin güzel kızları Şeyma Turhan, muhteşem bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. 09.06.2021 tarihinde Melodi Plaza Düğün salonunda gerçekleşen düğün töreni yoğun katılım ilgiyle gerçekleşti. Törende genç çiftlerin heyecanı gözlerinden okunuyordu. Muhteşem kutlamaya Akpınar ve Turhan ailesinin eş, dost ve yakınları katılım gösterdi. Misafirlerin pandemi koşullarına uygun biçimde davrandıkları düğün ‘de salon müzisyenleri bir birinden güzel şarkı ve oyun havaları ile davetlilerin eğlenmesini sağladılar. Tek tek misafirleri ile ilgilenen Akpınar ve Turhan ailesi evlatlarının bu mutlu gününde duygulu anlar yaşadıkları da gözlerden kaçmadı. Pasta merasiminin ardından dans ve oyun havaları ile coşan konuklar yine koşulların elverdiği saatlere kadar pisti boş bırakmadılar.

Asi Haber Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diler. Yaşamları boyunca aynı sevgi ve saygıyı sürdürmelerini temenni ederiz….

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>