HBB MECLİSİ TOPLANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal başkanlığında yapılan toplantıda 2’si ek olmak üzere toplam 60 madde görüşüldü.

Toplantının açılışında Hataylı şehit Adil Yılmaz unutulmadı. Şırnak’ta görev yaptığı sırada silah kazası sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz için Meclis’te grubu bulunan tüm partiler başsağlığı dileğinde bulundu.

MECLİS’TE GRUBU BULUNAN TÜM PARTİLER ATATÜRK’E YAPILAN ÇİRKİN SALDIRILARI KINADI

Hemen ardından Yücedal, son zamanlarda Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında yapılan çirkin saldırılar için bir bildiri okudu.

Millet İttifakı tarafından hazırlanan bildiriyi Cumhur İttifakı grubunun talebi ile tüm Meclis adına okuyan Yücedal, Atatürk’e yapılan tüm çirkin saldırıları sert bir dille kınadı.

Bildirinin okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

BORÇLANMA VE TEMİNAT MEKTUBU TALEBİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesinin on beş ilçede sürdürdüğü yol yenileme, asfalt yapım ve Antakya Ayakkabıcılar Sitesi düzenlemesi işleri için talep ettiği borçlanma isteği oy birliği ile kabul edildi.

Bununla birlikte HBB’nin kamu ve özel bankalardan teminat mektubu almasına imkân sağlayacak gündem maddesi yine oy birliği ile kabul edildi.

Söz konusu iki madde ile ilgili komisyonlarla detaylı ve verimli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen HBB Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, kararların olumlu yönde alınmasında emeği geçen meclis üyelerine teşekkür etti.

Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması ile birlikte toplantı sona erdi. Bir sonraki HBB Meclis toplantısı 9 Temmuz Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>