HGC’DEN İŞ İNSANI ASFUROĞLU VE KAVAK’A NEZAKET ZİYARETİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, dün Antakya’da eğitim, turizm ve inşaat alanında faaliyet gösteren Asfuroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Necmi Asfuroğlu ile Özyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Sektör Konseyi Üyesi Ali Kavak’a nezaket ziyaretinde bulundular.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilk ziyaretini Asfuroğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Asfuroğlu’nu çalışma ofisinde ziyaret ederek devam eden pandemi sürecinde şirket çalışmaları hakkında bilgi aldılar. HGC Yönetim Kurulu Üyeleri’nin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Hayırsever İş İnsanı Necmi Asfuroğlu, HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Özyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Türkiye Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Sektör Konseyi Üyesi Ali Kavak’a nezaket ziyaretinde bulundular.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ziyarette yaptığı konuşmada, pandemi döneminden dolayı gerçekleştiremedikleri ziyaretleri bugünlerde kontrollü bir şekilde yerine getirdiklerini söyledi. Hatay’da sağladığı istihdam ile bölge ekonomisine önemli katkı sağlayan ve aynı zamanda HGC Üyesi olan İş İnsanı Ali Kavak’ın her zaman yanlarında olduğunu belirten HGC Başkanı Temizyürek, “Değerli insan Ali Kavak beyle mesleki sorunlarımız istişaresinde öngörüleriyle desteğini bizden esirgememiştir. Bu bağlamda kendisine hem teşekkür etmek, hem de gecikmeli olan ziyaretimizi yerine getirdik. Gösterdiği misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyarette kısa bir konuşma yapan Özyurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Kavak ise, yerel basının yaşadığı sorunları yakından bildiğini belirterek, “Bunun çözümü için biz de, her konuda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olmayız. Birlikte el ele verdiğimiz takdirde bütün engelleri aşarız.” dedi ve HGC Başkanı Temizyürek’e, yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>