EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’ TEN HGC İSKENDERUN TEMSİLCİLİĞİ’NE ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğine iade-i ziyarette bulundu.
Göreve başladığı günden itibaren başarılı çalışmalarıyla göz dolduran İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş HGC üyesi Gazeteciler ile kent gündemi üzerine sohbet etti.
Kentin sorunlarını yakinen takip ettiğini dile getiren Güneş: ” Devletimiz bize bu görevi verdi ve layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz tüm birimlerimizle çalışmaktayız. Bizim için halkımızın güvenliği, namusu ve huzuru en başta gelir. Biz bunun için çalışmakta ve maaş almaktayız. Kamuoyunu yakından takip eden gazeteci arkadaşlarımızla her zaman irtibat halindeyiz dedi.
Güneş,halkımızın her türlü şikayet ve önerilerine en hızlı şekilde ve kararlılıkta cevap veriyoruz. Bizi aramaktan çekinmesinler. 7′ den 70′ e tüm vatandaşımızın huzuru için mesai harcıyoruz, harcamaya da tüm gücümüzle devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.
Emniyet Müdürü Güneş, Gazetecilerin merak ettiği soruları cevaplayıp, dile getirilen sorunları da notlarına ekledi.
HGC İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez; İskenderun halkının teşekkürlerini ilettikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>