AMANOSLAR BÖLGESİNDE 5 İLDE 6 BİN KORUCU VAR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan beraberindeki heyetle, İskenderun’da bir takım temaslar çerçevesinde Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık’ı ziyaret etti.

Ziyarette federasyonun faaliyetlerinden bahseden Başkan Musa Salık, Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Saadet heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Salık konuşmasında, “Güvenlik korucuları federasyonumuz Hatay’da 2017 yılında dernekleşme faaliyetine başladı. Geçen sene Şubat ayında Doğu Akdeniz Bölgesi’ndeki 5 ilin birleşimi ile federasyonumuza kurduk. Güvenlik korucularımızın özlük ve sosyal haklarındaki eksikliklerinin giderilmesi, birlik beraberliklerin sağlanması için kurduğumuz derneğimiz aynı zamanda şehit ve gazi ailelerimizin devletle arasında köprü vazifesinde bulunuyor. 5 ilde yaklaşık 6000 korucumuz var. Bu bölgede bu şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz” dedi.

‘ADALET VE GÜVENLİK ÖNEMLİ SORUNLARIMIZ’
Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da ev sahipliğinden dolayı Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Musa Salık’a teşekkür ederek, ülkemizde güvenlik korucularının önemli görevler üstlendiğini belirterek, “İskenderun programlarımız çerçevesinde Musa Başkanımıza ziyarette bulunmak için buradayız. İçinde bulunduğumuz dünyanın en önemli sorunlardan bir tanesi Adalet, bir diğeri güvenlik. Onun için de güvenlik korucuların problemleri çok önemli. Sizlerin böyle dağınık haldeki yapıyı birleştirmeniz, hak savunması hususunda eksik kalan bir yapıyı tek çatı altında toplamış olmanız önemli bir gelişme. Başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Doç. Dr. Çalışkan şeref defterini imzaladı. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Saadet Partisi Hatay yönetim kurulu üyeleri Mehmet Harputluoğlu ve Fadıl Koçak eşlik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>