Üniversiteli Öğrenciden “Kuş Evi” Projesi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay MKÜ öğrencisi Faik Dalgıç anlamlı bir projeye imza attı.

Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Bölümü 2. sınıf öğrencisi Faik Dalgıç, kuş evi projesini hayata geçirdi.

Kendi el emeği ile hazırladığı ahşap kuş evlerini, Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ile birlikte çalışarak Duygu-Su Kreş ve Gündüzevi bahçesinde bulunan ağaçlara astı. Duygu-Su Kreş bahçesinde düzenlenen etkinliğe, HSŞMÇK Derneği Başkanı Serpil Öğüt, Duygu-Su Sahibi Nurcan Odacı, Duygu-Su Müdürü Berna Horoz, HSŞMÇK Derneği ve Duygu-Su Kreş Basın Danışmanı – Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, Proje sahibi üniversiteli genç Faik Dalgıç, HSŞMÇK Derneği üyeleri, Duygu-Su öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Projeye üniversiteli gencin annesi Emine Dalgıç’ta büyük destek verdi.

Proje sorumlusu Faik Dalgıç, doğayı seven bir genç olduğunu ifade ederek, doğanın içinde yaşamlarını sürdüren canlılara destek olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Dalgıç, doğa projesi kapsamında kuş evleri yaparak belirli noktalarda ağaçlara koyduklarını ve kuşlara kalıcı yaşam alanları yaptıklarını dile getirdi.

HSŞMÇK Derneği Başkanı Öğüt ve Duygu-Su Kreş Sahibi Odacı’da yaptıkları ortak açıklamada, bu projeyi gönülden desteklerini ifade ederek, genç girişimci Dalgıç’a bu doğa projesinden dolayı teşekkür ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>